Integritetspolicy

Integritetspolicy
Chokladshopen är en del av Konfektyrshopen Sverige AB (org.nr. 559376-1371) som är Personuppgiftsansvarig för de uppgifter som samlas in vid registrering eller köp på Chokladshopen. Konfektyrshopen Sverige AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Namn, kundnummer, personnummer (för vissa betalningsalternativ), adress, e-postadress, telefonnummer och köphistorik registreras i syfte att genomföra köpet, hantera din order, uppdatera kring status på din order och leverera beställd vara, samt uppfylla åtaganden i kundklubben och för garantier. Ovan information hanteras i vår e-handelsplattform Jetshop.

För att kunna leverera din order måste information om namn, adress, e-post och/eller telefonnummer delas med fraktbolaget, i detta fall Unifaun och PostNord.

Om du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas e-postadress med vår tjänsteleverantör, i detta fall Rule. Din information delas för att vi ska kunna använda tjänsten och på så sätt hålla dig uppdaterad med erbjudanden och relevant information. Du kan alltid ändra ditt val i Mina sidor när du är inloggad eller genom att avsluta din prenumeration i länken längst ned i varje nyhetsbrev.

Konfektyrshopen Sverige AB lagrar dina uppgifter i 18 månader efter senaste interaktion, sedan anonymiseras all orderdata i vårt system. Det innebär att vi endast behåller uppgifter om transaktionen som inte kan kopplas till dig som person, detta för statistiska ändamål. Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att när som helst få ett utdrag av all information som vi har registrerat om dig, begära rättelse om uppgifterna är felaktiga eller att uppgifterna tas bort. Skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@chokladshopen.se med information om de uppgifter du önskar att vi ändrar eller raderar.

Google Analytics & Google Tag manager (webbanalys)
Vår webbsida använder Google Analytics och Google Tag Manager. Google Analytics är ett statistikverktyg för webbanalys. Tjänsten registrerar vilka webbsidor besökarna använder sig av, lagrar det och presenterar det som statistik för webbplatsens ägare.

Google Tag Manager är ett så kallat Tag Management System som hanterar taggar (tags), som är snippets av JavaScript. Dessa tags skickar information till tredjeparter från en webbsida eller app. Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”).