Jobba hos oss

Vill_du_ha_stans_godaste_sommarjobb

Jobba på Karamello

Karamello är ett gott företag på många sätt! I vår butik på hörnet Platensgatan/Ågatan i Linköping hittar ni enbart godis av bästa kvalitet. I butiken har vi ett stort lösviktssortiment med varumärkesgodis, samt ett väldigt stort sortiment av mörk kvalitetschoklad, lakrits, handgjorda praliner och glass från populära Ben & Jerry’s. Du är välkommen att läsa mer om oss på www.karamello.com.

Vill du jobba i vår butik i sommar?


Vi söker nu medarbetare till vår citybutik som vill jobba i sommar fördelat på helger och kvällar.

Som butikssäljare arbetar du aktivt med försäljning av konfektyr av alla dess slag som finns i vårt breda sortiment. Du ska vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning, skyltning och uppackning av varor. Samt ansvar för vår glassbar. Tillsammans med dina kollegor ser du till att butiken alltid är inspirerande och välfylld med varor.

Vi söker dig som har erfarenhet av sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du är noggrann och initiativtagande. Har hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder. Du är glad och positiv!

Vi vill att du ska vara 18 år fyllda. Extra meriterande om du har kassavana.

Låter det här som ett jobb för dig? Skicka då din ansökan med personligt brev och CV till Lina Holgersson, lina@karamello.com. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!