Butik

Karamello har haft godisbutiker över hela landet men idag har vi valt att endast ha kvar vår butik i Linköping. Det var trots allt i Linköping det hela en gång startade. I vår butik på hörnet Platensgatan/Ågatan i Linköping hittar ni enbart godis av bästa kvalitet.

I butiken har vi ett stort lösviktssortiment som enbart innehåller varumärkesgodis, samt ett väldigt stort sortiment av mörk kvalitetschoklad och lakrits. Vi har även en lösviktshylla med enbart sockerfritt godis för att så många som möjligt ska få njuta av det så typiskt svenska lösgodiset. I butikens sortiment har vi choklad från alla världens hörn med varumärken som Michel Cluizel, Valrhona, Vanini, Amedei och många, många fler. Där finns allt från pralinaskar och chokladkakor till mindre provningsbitar och choklad för bak och matlagning. Ni får inte heller missa våra handgjorda praliner, extra lyxiga praliner att ha till kaffet eller enbart för att avnjuta dem precis som de är. Förutom chokladen har vi även mängder av god lakrits från bland annat Lakritsfabriken och Lakrids by Johan Bülow.

I butiken hittar ni glass från populära glasstillverkaren Ben & Jerry's. Vi har vår egen Ben & Jerry's-glassbar med mängder av god Fairtrade-märkt glass. Ni kan också köpa take away av Ben & Jerry's goda och Fairtrade-märkta kaffe i olika smaker samt alla deras goda pints.

Förutom allt detta har vi ju också självklart mängder av godispåsar, stycksaker, tablettaskar, drycker, säsongsvaror och mycket, mycket mer.

Öppettider
Måndag-Torsdag 10.00-19.00
Fredag-Lördag 10.00-19.00
Söndag 12.00-18.00 

Bor ni inte i närheten av Linköping är vi glada över att kunna berätta att Karamello flyttar ut sin butik på nätet. Där kommer ni till en början kunna köpa ur vårt stora utbud av choklad och lakrits. Självklart utökar vi sortimentet allt eftersom, med fler produkter och goda nyheter! Handla god choklad och lakrits när du vill och var du vill i Karamellos webshop.

Välkommen in till oss när du vill ha något extra gott!